ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Περιπολίες

Η Protection Plus , η πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία στις υπηρεσίες ασφαλείας, διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο περιπολιών από οχήματα και μηχανές της εταιρείας και προσωπικό άριστο εκπαιδευμένο , για τον έλεγχο κατοικιών, εγκαταστάσεων, χώρων εκδηλώσεων . Πλήρως εξοπλισμένα και σύγχρονα περιπολικά οχήματα, εφοδιασμένα με ασύρματα συστήματα για άμεση παρέμβαση σε περιπτώσεις κινδύνου ή απειλής, πιστοποιούν την παρουσία τους και τον έλεγχο με ηλεκτρονικό εξοπλισμό και έτσι μπορείτε να έχετε εποπτεία και αναλυτική κατάσταση περιπολιών. Οι περιπολίες μας διαμορφώνονται στις απαιτήσεις σας με φυσική, ηλεκτρονική ή συνδυασμένη παρουσία στον προστατευόμενο χώρο και όλα αυτά με ένα πολύ μικρό μηνιαίο κόστος.

Στατικές φυλαξεις ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων

Με την ανάθεση κάθε στατικής φύλαξης, γίνεται μελέτη και έλεγχος του φυλασσόμενου χώρου από επόπτες της εταιρείας μας, ώστε να καταρτιστεί ειδικό πλάνο ασφαλείας για τις ανάγκες του και να εκπαιδευτεί αναλόγως το προσωπικό ασφαλείας που θα εκτελεί υπηρεσία.Η προσεγμένη και επιβλητική παρουσία των επαγγελματιών φρουρών ασφαλείας, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν την πρώτη εικόνα της επιχείρησης στους επισκέπτες της, αλλά και η ικανότητα τους για άμεση αντιμετώπιση κινδύνων, είναι τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για την διασφάλιση της επιχείρησης. Η Protection Plus αναλαμβάνει στατικές φυλάξεις σε οικίες, καταστήματα, εργοστάσια και οποιαδήποτε άλλη εγκατάσταση. Η φύλαξη πραγματοποιείται με την τοποθέτηση ενός (1) ή παραπάνω φύλακα (αναλόγως των αναγκών που προκύπτουν) ανά βάρδια 8ώρου για όσες μέρες συμφωνηθεί. Το ένστολο προσωπικό ελέγχει και επιτηρεί τους χώρους που υποδείχθηκαν από τον πελάτη, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια στην άσκηση των καθηκόντων του φροντίζοντας για την πρόληψη και αποτροπή κάθε πιθανού κινδύνου. Είναι επίσης υπεύθυνος για τον έλεγχο των θυρών και των παραθύρων του οικήματος και θα πραγματοποιεί έλεγχο οποιουδήποτε διερχομένου οχήματος και του οδηγού του Η επιτυχία της Protection Plusείναι βασισμένη στη σφυρηλάτηση των σχέσεων μεταξύ των πελατών της, στην κατανόηση των συγκεκριμένων απαιτήσεών σας και στην ικανοποίηση των αναγκών σας με συνέπεια.  Η εμπειρία  που έχουμε αποκομίσει σε συνεργασία με πολλές εταιρίες είναι τόσο σημαντική που μας έχει επιτρέψει να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις ασφάλειας.Η προστασία της επιχείρησης των πελατών μας είναι σημαντική, και θα εξασφαλίσουμε ότι όλες οι εσωτερικές περιοχές των επιχειρήσεων και οι περίμετροι υπόκεινται στα πιο αυστηρά επίπεδα ασφάλειας.

Συνοδείες προσώπων (VIPS)

Η συνοδεία φυσικών προσώπων είναι μία Υπηρεσία που χαρακτηρίζεται πρωταρχικά από διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα. Η αξιολόγηση των πιθανών κινδύνων που διατρέχει το φυλασσόμενο πρόσωπο αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της εταιρίας μας. Εμείς, στην Protection Plus , στηριζόμενοι σε αυτή τη λεπτομερή αξιολόγηση, εκπονούμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ασφαλείας, το οποίο δεν διαταράσσει σε καμία περίπτωση την καθημερινότητα του φυλασσόμενου πρόσωπου, ακόμη κι αν αυτό ανήκει στην κατηγορία υψηλού κινδύνου. Ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη της εταιρίας μας λειτουργούν ως συνοδοί του φυσικού προσώπου, παρέχοντάς του μία πλήρη αίσθηση ασφάλειας, ακόμη και καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Το φυλασσόμενο πρόσωπο, είτε ενήλικος είτε ανήλικος, εστιάζει στις ανάλογες καθημερινές του δραστηριότητες χάρη στον ειδικό ανά περίπτωση σχεδιασμό και χειρισμό που αποτελούν την εγγύηση της απόλυτης αποτελεσματικότητας. Επιπλέον, η εταιρία μας, παρέχει κι ειδικές Yπηρεσίες concierge, κατά τις οποίες σε συνεργασία με τουριστικά γραφεία και εταιρίες ναύλωσης σκαφών, μπορεί εκτός από την ασφάλεια του φιλοξενούμενου ατόμου να εγγυηθεί και την άριστη διοργάνωση ενός ταξιδίου σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα. Το υπεύθυνο προσωπικό συνοδείας, εκπαιδευμένο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως βέβαια και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, είναι ικανοί να διαχειριστούν οποιαδήποτε κρίση είναι πιθανό να προκύψει.

Συνοδείες μικρών παιδιών και υπερηλίκων

Η έλλειψη χρόνου και οι ανάγκες της εργασίας δεν επιτρέπουν σε πολλούς να συνοδεύσουν και να προστατεύσουν το παιδί ή τους υπερηλίκους τους. Διακριτικά, υπεύθυνα, με σεβασμό και αγάπη για το παιδί και τους μεγαλύτερης ηλικίας συνανθρώπους μας, θέτουμε ως βασικό στόχο μας την ασφάλειά τους. Οφείλουμε να τους προστατεύσουμε από οποιοδήποτε είδος βίας και να αποτρέψουμε την απαγωγή ή την εξαφάνισή τους. Οφείλουμε να προβλέψουμε και να τους προστατέψουμε από ατυχήματα ή άλλα απρόσμενα γεγονότα. Παρέχουμε για το ανήλικο παιδί πλήρες πρόγραμμα μεταφοράς, συνοδείας και προστασίας του, από την έναρξη έως και το κλείσιμο των καθημερινών του δραστηριοτήτων όπως σχολείο, φροντιστήριο, αθλητισμό, ψυχαγωγία κ.λ.π. Παρέχουμε για τους υπερηλίκους συνοδεία, μεταφορά.

Εποχούμενες περιπολίες, εγκαταστάσεων

Η Protection Plus με γνώμονα ότι ζούμε σε μια εποχή γεμάτη ανασφάλεια και συνεχή αύξηση της εγκληματικότητας διενεργεί πεζές και μηχανοκίνητες περιπολίες οι οποίες αποτελούν μια ευέλικτη λύση για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων καθώς και άλλων περιοχών, καταπολεμώντας και προλαμβάνοντας έτσι την δολιοφθορά και την βία. Κάθε ομάδα πεζής ή μηχανοκίνητης περιπολίας, αποτελείται από έμπειρους και ικανούς φύλακες. Όλα τα οχήματα και το προσωπικό είναι εφοδιασμένα με τον κατάλληλο εξοπλισμό πρόληψης και αντιμετώπισης. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν, είναι περιπολίες εντός  κι εκτός των φυλασσόμενων χώρων και εγκαταστάσεων, άμεση επέμβαση σε σήμα συναγερμού, έλεγχο των εγκαταστάσεων και των φυλασσόμενων χώρων, για τυχόν παραβιάσεις και συνοδείες πελατών. Οι κινητές ομάδες περιπολούν τις εγκαταστάσεις και τους χώρους σε τυχαίους χρόνους, ενημερώνοντας για ασυνήθιστες κινήσεις – περιστατικά, καθώς και για την είσοδο προσωπικού, μέρα και νύχτα, Σαββατοκύριακων και αργιών. Οι φύλακες διενεργούν και περαιτέρω έλεγχους για κίνδυνο όπως πυρκαγιά, διαρροή εύφλεκτων αεριών –πλημμύρα και από οτιδήποτε άλλο θα μπορούσαν να κινδυνεύσουν οι εγκαταστάσεις. Σε περίπτωση ύποπτων ή επικίνδυνων  περιστατικών, ενημερώνονται άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι τοπικές αρχές. Όλοι οι φύλακες βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους επόπτες και το κέντρο επιχειρήσεων της εταιρίας, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες και 365 ημέρες το χρόνο.

Προστασία Θεαμάτων, Συνεδρίων, Διαγωνισμών και Αθλητικών Εκδηλώσεων

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Protection Plus, αναλαμβάνει την φύλαξη,θεαμάτων,εκθέσεων, συνεδρίων, διαγωνισμών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, με στόχο την μέγιστη ασφάλεια του φυλασσόμενου χώρου στα πλαίσια του σωστού «value for money».

Εναέρια κάλυψη με χρήση Drone

Περιπολίες με συγχρονα μέσα και χρήση Drone.

Back to top