ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Στην protectionplus με την πολυετή εμπειρία μας εξασφαλίζουμε υπεύθυνες λύσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε πάντα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου έτσι ώστε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Προκειμένου να επιτύχουμε αυτόν τον σκοπό, φροντίζουμε η επιλογή των συνεργατών μας να γίνεται πάντα με γνώμονα την κατάρτιση, την εμπειρία και την συνέπεια ούτως ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας εγγύηση ικανοποίησης των αναγκών τους, στηρίζοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα. Επιπλέον, τα υλικά που χρησιμοποιούμε σε κάθε περίπτωση καλύπτονται από τους διεθνείς κανονισμούς για την διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Ακόμα, έχοντας δημιουργήσει ένα πλήρες δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένα πακέτα παροχών που τους εξοικονομούν ταυτοχρόνως χρήματα και χρόνο αφού αναλαμβάνουμε εμείς να οργανώσουμε και να διεκπεραιώσουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες.

Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς χώρων,γραφείων, εργοστασίων,οικειών.

Back to top